CATERING PENTRU CORPORAȚII


CATERING PENTRU
ȘCOLI


CATERING PENTRU EVENIMENTESERVIM DOAR CELE MAI
BUNE PREPARATE

GO Catering este o echipă extrem de talentată și creativă care gătește și servește mâncare. Cu personalul nostru din bucătărie și cu cel de organizatori de evenimente multiplu premiat, ne asigurăm că niciun detaliu nu este omis, oferind întotdeauna un preț pe măsura bugetului clienților noștri. Misiunea companiei noastre este de a oferi mâncare delicioasă și hrănitoare. Furnizăm un serviciu excelent la un preț bun, cu onestitate și profesionalism. Calificarea și cunoștințele noastre ne permit să vă oferim o experiență de catering cu adevărat unică.

Ne aprovizionăm numai cu alimente proaspete, ecologice, din surse locale. Suntem specializați în planificarea, proiectarea și realizarea decorului pentru evenimentele care necesită servicii de tip catering pentru un număr de la 1 la 1.000 de persoane. Punem tot sufletul în organizarea de evenimente școlare, evenimente private, evenimente corporate, conferințe, convenții și orice alte astfel de evenimente.

Lăsați-ne să punem în practică ideile dumneavoastră și să facem imposibilul posibil. Vom găti, servi și vom gestiona evenimentul dumneavoastră de la începutul până la finalul acestuia.

Colaborăm cu dumneavoastră pentru a găsi „rețeta” potrivită pentru orice buget.


CREZUL NOSTRU

ALIMENTE
ECOLOGICE

Ingredientele noastre sunt achiziționate de la furnizori locali cu care stabilim raporturi durabile pentru a garanta cele mai bune și mai proaspete produse.

SURSE
LOCALE

Ingredientele noastre sunt achiziționate de la furnizori locali cu care stabilim raporturi durabile pentru a garanta cele mai bune și mai proaspete produse.

SUSTENABILITATE

Meniurile noastre sunt concepute cu atenție pentru a sprijini producția regenerabilă și pentru a limita daunele provocate ecosistemului.

COMERȚ
ECHITABIL

Alimentele de bază sunt achiziționate cu respect pentru fermieri, producători și distribuitori, având grijă ca aceștia să obțină un preț corect și echitabil.


Food gallery

PREPARATE DELICIOASE


BĂUTURI DELICIOASE

MARGARITA
CU AVOCADO

Avocado, lapte de nucă de cocos, tajín - un condiment din Mexic, care conține în principal ardei iute, limetă și sare. Și un pic de tequila dacă te simți „aventuros”.

AFINE CU PROPRIETĂȚI ANTIOXIDANTE

Afinele pline de prospețime, cu o mulțime de nutrienți esențiali și proprietăți antioxidante, vă protejează celulele de deteriorarea provocată de radicalii liberi.

MAJOON, CURMALE, BANANĂ

Banana şi curmalele fac ca acest smoothie să fie alegerea perfectă pentru micul dejun. Majoon-ul exotic vă încarcă cu energie pentru a vă menţine în formă maximă pe parcursul întregii zile.

SUPER-ALIMENTE
VERZI

Este atât de ușor să consumați alimente verzi cu această combinație de fructe, legume și verdețuri ecologice.


DECORURI UIMITOARE

UNDE IAU NAȘTERE VISURILE

"Permiteți-ne să creăm mediul perfect pentru evenimentul dumeavoastră. De la serios adecvat discuțiilor despre afaceri pâna la fantezist și magic, echipa noastră poate amenaja orice spațiu pentru a reflecta cele mai extravagante idei pe care le puteți avea.


CELE MAI BUNE AROME

PREFERATELE CLIENȚILOR

Iată câteva dintre preparatele preferate ale clienților noștri. Putem prepara aproape orice vă doriți.
Pur și simplu folosiți-vă imaginația, dați-ne de veste și noi ne vom folosi magia pentru a vă transforma dorințele în realitate!Our team

ECHIPA NOASTRĂ

NIKOS VORLAS

Director Executiv
contact

Viorel Cervis

Manager de Operațiuni
contact

Victor Ghinea

Bucătar șef

Diana BOACA

Director de Marketing

MARIAN IVAN

ANA GASPAR

Cristian Ionescu

Gheorghe Mocanu 

Ana Barbu


FANII NOȘTRI

PĂREREA CLIENȚILOR NOȘTRINE PLACE SĂ COMUNICĂM


Ne bucurăm să discutăm pe marginea oricăror nevoi pe care le puteți avea. Ne plac provocările interesante și unice.Simțiți-vă liberi să ne adresați orice solicitare și vom face tot posibilul să venim în întâmpinarea dumneavoastră.