VICTOR GHINEA 
bucătar șef


Victor Ghinea a absolvit Facultatea de drept și Institutul Culinar Escoffier's Disciples, unde a studiat sub îndrumarea lui Chef David Contant și a fost instruit de bucătarii șefi de la Radisson Blu, unde, de altfel, a continuat să lucreze pentru următorii ani.

A lucrat pentru mai multe restaurante şi bistrouri din Roma, unde şi-a dezvoltat creativitatea şi inventivitatea culinară fără a cădea în capcana creării unor preparate foarte complicate.

De trei ani își dezvoltă propria afacere în industria horeca, pe coasta Mării Negre, unde a creat o bucătărie modelată de propria sa viziune, aceea a meniurilor fusion, sănătoase și surprinzătoare, dar și a mâncărurilor clasice europene, imprimându-le o tușă proprie.

Crede cu tărie în onestitate și într-o atitudine pozitivă la locul de muncă, reușind astfel să-și dezvolte proiectele în desfășurare.

Pasionat de reinterpretarea rețetelor clasice, concepe cu entuziasm, împreună cu echipa multidisciplinară a Go Catering, meniuri surprinzătoare bazate pe filozofia sa culinară. Când nu lucrează în bucătărie sau la birou acordă ajută comunitatea din Alma Vii (Sibiu), unde el și prietenii săi dezvoltă programe culturale și educaționale în cadrul propriei organizații denumită Prodigium
 .