NIKOS VORLAS
director executiv


Nikos Vorlas are peste 20 de ani de experiență în conducerea cu succes a unor operațiuni la nivel multinațional, pe diverse piețe, în mai multe țări.

Lider dinamic și orientat spre rezultate, cu un palmares de succes în transformarea și dezvoltarea strategică a organizațiilor.

În ultimii 4 ani și-a desfășurat activitatea în Africa de Est, în calitate de director regional pentru Bluemarine Assets Holding, fiind responsabil cu implementarea strategiei de investiții și gestionarea unui portofoliu larg de proiecte de investiții în diverse sectoare de activitate. A fost implicat în dezvoltarea și gestionarea unor proiecte PPP la scară largă în colaborare cu oficiali guvernamentali de nivel înalt și parteneri internaționali din domeniul tehnologic.

Înainte de asta, Nikos a ocupat funcții de conducere în cadrul companiilor Star Food (membră a PepsiCo Group), Delta Group (membră a Nestle Group) și Tommy Hilfiger, având responsabilități la nivel național și regional pentru țările din Europa Centrală, Europa de Est și din Balcani. Nikos deține un MBA și o diplomă de licență în administrarea afacerilor.