LĂSAȚI-NE SĂ VĂ PUNEM ÎNTR-O LUMINĂ STRĂLUCITOARE

Catering impecabil pentru evenimente corporative și pentru evenimente comerciale.  
Produse proaspete.

CATERING CORPORATIV

Înțelegem pe deplin importanța evenimentelor corporative, evenimente care necesită o atenție deosebită pentru detalii. Având o experiența vastă în România, colaborăm cu dumneavoastră pentru a crea și gestiona o experiență culinară unică la locul de muncă, încadrându-ne totodată în bugetul de care dispuneți.

Colaborăm cu dumneavoastră pentru a găsi „rețeta” potrivită pentru orice buget.
 

Putem să vă oferim sfaturi și să creăm un meniu personalizat pentru dumneavoastră, putem să ne ajustăm serviciile și să gestionam, împreună cu dumneavoastră, bugetul de care dispuneți, putem să proiectăm și să configurăm serviciul furnizat și să vă oferim soluții personalizate care să se potrivească nevoilor dumneavoastră unice și spațiului de care dispuneți.

Ne concentrăm pe crearea de spații inovatoare de unde angajații dumneavoastră își pot achiziționa alimente sănătoase, care vor contribui astfel la îmbunătățirea implicării și a eficienței angajaților și vă vor uimi clienții care vă vor trece pragul.

De asemenea, putem oferi companiei dumneavoastră cafenele cu servicii complete, cafenele pentru primirea oaspeților și micro-bucătării cu autoservire.


SERVICIILE NOASTRE

Breakfast &  Coffee Bars

Fie că aveți o întâlnire matinală la micul dejun sau o sesiune de instruire informală, putem satisface orice cerință pe care o aveți și orice buget.

Prânzuri corporative

De la organizarea unui bufet pentru o întâlnire informală până la un prânz complet pentru sala de consiliu, vă ajutăm să scăpați de grija și stresul aferente asigurării divertismentului clienților sau al angajaților.

Evenimente pentru cină

Relaxată sau formală. Intimă sau distractivă. Noi creăm orice atmosferă dorită pentru acel eveniment special. Lăsați-ne să vă arătăm cum putem face ca evenimentul dumneavoastră să fie de neuitat.

Conferințe și ateliere

Mâncarea este întotdeauna detaliul care dă nota finală atelierelor sau conferințelor de succes. Ne asigurăm că toată lumea rămâne cu un gust bun după evenimentul dumneavoastră.


PREPARATELE NOASTRE

APERITIVE

Bufet suedez

Deserturi


Our team

ECHIPA NOASTRĂ

NIKOS VORLAS

Director Executiv
contact

Viorel Cervis

Manager de Operațiuni
contact

Victor Ghinea

Bucătar șef

Diana BOACA

Director de Marketing

MARIAN IVAN

ANA GASPAR

Cristian Ionescu

Gheorghe Mocanu 

Ana Barbu


FANII NOȘTRI

PĂREREA CLIENȚILOR NOȘTRINE PLACE SĂ COMUNICĂM


Ne bucurăm să discutăm pe marginea oricăror nevoi pe care le puteți avea.
Ne plac provocările interesante și unice.

Simțiți-vă liberi să ne adresați orice solicitare și vom face tot posibilul să venim în întâmpinarea dumneavoastră.