COPII SĂNĂTOȘI,
COPII FERICIȚI.

Oferim elevilor noștri hrana de care au nevoie pentru a avea un corp sănătos și o minte fericită

CATERING PENTRU ȘCOLI

Misiunea noastră este să construim o relație mai sănătoasă între copiii noștri și alimentele hrănitoare.

Oferim corpurilor și minților tinere combustibilul de care au nevoie pentru a crește și a face
față provocărilor cotidiene.

Suntem dedicați crezului nostru conform căruia toți copiii ar trebui să aibă acces zilnic la mâncare sănătoasă și proaspătă. Colaboram direct cu fermierii și furnizorii locali de produse ecologice pentru a le oferi elevilor noștri cele mai bune și mai proaspete alimente disponibile.

Ne place ceea ce facem și punem suflet în fiecare preparat pe care îl creăm.
Rezultatul este cel mai bun serviciu culinar pentru școli.


DE CE SUNTEM CEI MAI BUNI

Suntem o companie de catering autorizată, specializată în furnizarea către școli de alimente sănătoase, delicioase, bine echilibrate și bogate din punct de vedere nutrițional. Folosim ingrediente autentice, produse ecologice atunci când este posibil, pentru a găti de la zero preparatele, în forma lor cea mai simplă și cea mai naturală.

Cumpărăm și folosim produse de sezon, disponibile pe plan local. Mâncarea preparată de noi este interesantă și atrăgătoare pentru că o gătim cu creativitate și gust. Utilizarea monoglutamatului de sodiu, a ingredientelor artificiale și a alimentelor ambalate și nesănătoase nu este permisă niciodată în preparatele noastre.


BUCĂTARII NOȘTRI

Preparatele care se gătesc în bucătăria noastră de ultimă generație, respectând cele mai stricte reguli de igienă, sunt concepute pentru a oferi mese delicioase, sănătoase și echilibrate nutrițional. Mâncarea noastră este pregătită de personalul nostru specializat și calificat în pregătirea preparatelor de înaltă calitate și bogate nutrițional, destinate școlilor.

PREPARATELE NOASTRE

Am întrerupt cu succes ciclul folosirii alimentelor nesănătoase, preambalate, semipreparate, trecând în schimb la mesele gătite de la zero, preparate cu ingrediente de sezon, inclusiv carne și produse proaspete de la fermieri și producători locali. Depășim reglementările ghidurilor nutriționale și nu folosim grăsimi trans, zaharuri, sirop de porumb, OMG-uri sau pesticide.


CUI NE ADRESĂM

1. Școli și grădinițe

Putem concepe, pregăti și furniza servicii complete pentru mesele oricărui tip de școală. Putem pregăti alimentele fie la adresa dumneavoastră, fie le putem livra la o ora pe care o stabilim împreună.

2. ȘCOLI CU PROGRAM PRELUNGIT

Putem oferi mese complete sau gustări pentru orice tip de activitate care are loc după terminarea programului normal al școlii, fie în cadrul școlii dumneavoastră, fie în altă unitate. Alimentele pot fi furnizate atât calde, cât și reci, după cum este necesar.

3. TABERE DE VARĂ

Vă pregătiți pentru organizarea unor tabere și ateliere de vară? Putem fi cea mai sănătoasă și fericită alegere pentru furnizarea mâncării. O să ne asigurăm că echipa dumneavoastră este hrănită și fericită indiferent de locul în care vă aflați.

4. FACULTĂȚI

Nu uitați de cei care lucrează în fiecare zi pentru a oferi cunoștințele necesare succesului copiilor noștri. Putem oferi servicii culinare pentru profesorii dumneavoastră care vor fi pe placul acestora.test

EXPLORAȚI MENIURILE NOASTRE


PREPARATE UIMITOARE

Gustări


Prânz Cald

Deserturi Sănătoase


Our team

ECHIPA NOASTRĂ

NIKOS VORLAS

Director Executiv
contact

Viorel Cervis

Manager de Operațiuni
contact

Victor Ghinea

Bucătar șef

Diana BOACA

Director de Marketing

MARIAN IVAN

ANA GASPAR

Cristian Ionescu

Gheorghe Mocanu 

Ana Barbu


FANII NOȘTRI

PĂREREA CLIENȚILOR NOȘTRINE PLACE SĂ COMUNICĂM


Ne bucurăm să discutăm pe marginea oricăror nevoi pe care le puteți avea.
Ne plac provocările interesante și unice.

Simțiți-vă liberi să ne adresați orice solicitare și vom face tot posibilul să venim în întâmpinarea dumneavoastră.